MHP lideri Bahçeli, İsrail’in Refah’a yaptığı saldırılara sert tepki gösterdi. Bahçeli, “Beklentimizin katil savunma bakanı ve başbakanı hakkında ülkemizin yakalama kararı çıkarmalarıdır. Somut adımlar atılmalı. İslam ülkeleri ayağa kalkmalıdır. İsrail savaş uçaklarıyla ölüm saçmıştır. Netanyahu yani caniyahu başta olmak üzere İsrail yönetimini tüm öfkemle lanetliyorum." ifadelerini kullandı.

BBP lideri Destici'den muhalefete vergi çıkışı: "Vermezsen sonun Suriye gibi olur" BBP lideri Destici'den muhalefete vergi çıkışı: "Vermezsen sonun Suriye gibi olur"

Bahçeli'nin açıklamaları şöyle;

İsrail'in kanlı saldırıları aralıksız devam etmektedir. Katliamlara her gün yenileri eklenmektedir. Gazze'deki tablo kahredici boyuttadır. Refah'a düzenlenen saldırıların durdurulması istenmiş fakat İsrail buna aldırış etmemiştir. İsrail savaş uçaklarıyla ölüm saçmıştır. Netanyahu yani caniyahu başta olmak üzere İsrail yönetimini tüm öfkemle lanetliyorum. Caniyahu ve savunma bakanı hakkında talep edilen tutuklama kararının uygun zamanda icra edileceği kaçınılmaz bir akıbettir. Beklentimizin katil savunma bakanı ve başbakanı hakkında ülkemizin yakalama kararı çıkarmalarıdır. Somut adımlar atılmalı. İslam ülkeleri ayağa kalkmalıdır.
Filistin Devleti tanınmalı. Demokrasiden bahseden hiçbir devlet duyarsız kalmamalı. ABD tarihi hukuki ve insani sorumluluktan kaçmamalıdır.

Muhabir: Haber Bülteni