Almanca Öğretmenleri Ankara'da Bir Araya Geliyor: "Deutsch Kunterbunt" Konferansı Almanca Öğretmenleri Ankara'da Bir Araya Geliyor: "Deutsch Kunterbunt" Konferansı

Gazi Üniversitesi İzcilik Grubu(GÜİG) 10 yıldır düzenledikleri  etkinliklerle izcilik ruhunun gelişmesi ve izcilik faaliyetlerin yaygınlaşması için önemli çalışmalar yapıyor. Gazi Üniversitesi İzcilik Grubunun(GÜİG) 10. yıl dönümüne özel olarak Çamkoru tabiat Park alanında gerçekleştirilen 10. Yıl izcilik kampı renkli görüntüleri sahne oldu.

GECE YARISI DEVASA KAMP ATEŞİ

Dostluğu kardeşliği ve izcilik ruhunu yükseltmek için Ankara Çamkoru Tabiat Parkı alanında yapılan kampta renkli görüntüler oluşurken farklı yaş gruplarından izciler kamp alanında bulundular. Aynı zamanda engelli izcilerin de katıldığı kampta gece vakti tüm izcilerin yuvarlak bir halka oluşturduğu alanda devasa bir kamp ateşi yakıldı.

34538E15 29C2 430E 8Dfe 381213049712

GÜİG 10 YAŞINDA

GÜİG yetkilileri İzciliğin ; çocuk ve gençlere kendi kendilerine yetme ve doğada hayatta kalma becerilerini geliştirerek, karakter ve fiziksel gelişimlerini destekleme amacı güden gönüllülük esasına dayalı uluslararası bir hareket olduğunu belirterek İzcilik çalışmalarına katılımın gönüllü olup herhangi bir ücretin olmadığını ifade ettiler.

Ankara'nın önemli bir izci eğitim grubu olan GÜİG , 10. Kuruluş yıldönümünü renkli ve çeşitli etkinliklerle kutlamaya devam ediyor.

Kaynak: Onur Dedeoğlu