Dursun ERKILIÇ

Batman Valiliği himayesinde, Batman İl Özel İdaresi, Batman Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nün katkıları ile Türkiye İnternet Gazeteciliği Derneği (TİGAD) tarafından düzenlenen “Yeni Nesil Gazetecilik Çalıştayı” Batman’da gerçekleştirildi.

Batman Üniversitesi Merkez Kampüsünde yapılan çalıştay vesilesiyle medya dünyasının önemli isimleri panelde ve salonda buluştu. Batman Valisi Ekrem Canalp konuklarıyla, TİGAD Batman İl Temsilcisi Hatice Türkan meslektaşlarıyla yakından ilgilendi.

ANKARA’DAN PROGRAMA KATILANLAR

Programa Ankara’dan katılanlar arasında TİGAD Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, Medya Ankara Genel Yayın Yönetmeni Bayram Polat, Redaktör Haber Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Gökdemir, Kanal 5 Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Ünal, haymanagazetesi.org Editörü Dursun Erkılıç, haymanagazetesi.org yazarı Mukadder Özçelik de vardı. www.cankirihaber.net Editörü Furkan Ercan ile Batman’dan ve Türkiye’nin her şehrinden gelen çok sayıda davetli ve gazeteci de etkinlikte yerini aldı.

VALİ CANALP, FOTOĞRAFIMI ÇEKTİ!

Çalıştay önce ziyaret ettiğimiz Batman Valisi Ekrem Canalp, Valilik Binasındaki kabulünde tüm medya mensuplarının elini sıkarak “hoş geldiniz” dedi.

Bursa’daki yağış hayatı felç etti: Oluşan 'mini süper hücre' ise görenleri şaşkına çevirdi Bursa’daki yağış hayatı felç etti: Oluşan 'mini süper hücre' ise görenleri şaşkına çevirdi

Bu arada ben fotoğraf çekerken, “Hep siz bizim fotoğrafımızı çekecek değilsiniz ya ver bakalım ben de sizin fotoğrafınızı çekeyim” diyerek aldı makineyi, bastı deklanşöre! Biraz flu ama olsun, o hengamenin içinde bu kadarı bile harika. Teşekkürler sayın Valim!

ÇALIŞTAYIN MODERATÖRÜ VE PANELİSTLER

Ziyaretin ardından gerçekleşen ve moderatörlüğünü, haberler.com ve sondakika.com Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Teymur’un üstlendiği panele geçildi.

haberler.com ve sondakika.com Genel Yayın Yönetmeni Av. Bedia Teymur, Aydınlık Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mustafa İlker Yücel, Kanal 7 haber sunucusu Meryem Nas Mercan, İHA İstanbul A.Y. Bölge Müdürü Mustafa Biçer, Ülke TV Haber Programı sunucusu Gözde Özyürek, Akit TV Haber Müdürü Uğurcan Gökçe ve Atatürk Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Aslı Köseoğlu’nun panelist olarak katıldığı etkinlikte, ^Yeni Nesil Gazetecilik” ve medyadaki dijital değişim, dönmüşüm konularına değinildi.

Muhabir: Dursun Erkılıç