Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) seçimli genel kurulu, Ankara'da büyük bir heyecanla tamamlandı ve iş adamı İbrahim Hacıosmanoğlu başkanlık seçimini kazandı. Hacıosmanoğlu'nun 2027 yılına kadar TFF Başkanı olarak görev yapacağı açıklanırken, başkanın listesinde yer alan Bayram Saral da dikkatleri üzerine çekti. Peki, Bayram Saral kimdir ve ne iş yapar? İşte detaylar…

Bayram Saral Kimdir?

Bayram Saral, TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun listesindeki önemli isimlerden biridir. Saral Hukuk Bürosu'nun kurucu ortağı olan Saral, İstanbul Barosu'na kayıtlı bir avukattır. 61 yaşındaki Bayram Saral, Trabzon'lu olup, uzun yıllardır Türkiye’nin önde gelen ticaret şirketlerinde hukuk müşaviri ve avukat olarak görev yapmaktadır.

Eğitim ve Profesyonel Kariyer

1990 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun olan Bayram Saral, hukuk kariyerine Saral Hukuk Bürosu'nun kurucu ortağı olarak başlamıştır. Şirketler ve Ticaret Hukuku, İş Hukuku, Sözleşmeler Hukuku, Enerji Hukuku, Borçlar Hukuku, Tahkim Hukuku ve İdare Hukuku gibi çeşitli alanlarda uzmanlaşmıştır. Saral, bu alanlarda ciddi nitelikli dava ve ihtilaf süreçlerinde, iflas ve borç yapılandırma konularında, şirketlerin üst düzey yöneticilerine hukuki danışmanlık hizmetleri sunmaktadır.

Ayrıca, ticari sözleşmelerin düzenlenmesi ve ilgili hukuki süreçlerin yönetilmesinde de önemli bir rol oynamaktadır.

Spor ve Diğer Faaliyetler

Bayram Saral, hukuk kariyerinin yanı sıra spor camiasında da etkin bir isimdir. Geçmişte, İstanbulspor'da başkan yardımcılığı görevinde bulunmuş, sporun yönetimi ve organizasyonuna katkıda bulunmuştur.

TOGG Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı kimdir? TOGG Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı kimdir?

Bayram Saral’ın TFF’deki Rolü

Bayram Saral, İbrahim Hacıosmanoğlu'nun TFF başkanlığı listesinde yer alarak, federasyon yönetiminde önemli bir pozisyona sahip olacaktır. Spor hukuku ve yönetimindeki tecrübesiyle, Türkiye futbolunun gelişimine katkı sağlaması beklenmektedir.

Muhabir: Haber Bülteni