Beyoğlu'nda taciz skandalına cezasızlık

İstanbul Beyoğlu'nda cinsel saldırı dahil çok sayıda sabıkası bulunan Semir T. ve Ömer K. genç bir kadını duvar kenarına sıkıştırıp taciz etti. Zorla öpen şahıs, kadını yere yatırıp herkesin ortasında tecavüz girişiminde bulundu. Şahıslar serbest bırakıldı. 

Beyoğlu ilçesinin ortasında 25 yaşındaki İ.A'yi cinsel saldırı dahil olmak üzere pek çok suç kaydı olan Semir T. (31) ve Ömer K. (27) tarafından takip edildi.

Kadın kurtulmaya çalışması üzerine yere düştü. Şahıs, kadını yerde ellerini tutup zorla öpmeye başladı. Kadın, 'Bırak' diyerek bağırmaya başladı.

Olayın yaşandığı an yan tarafta park edilmiş motosikletler üzerinde duran şahıslar, tecavüz teşebbüsüne seyirci kaldı.

Tam bu sırada yoldan geçen iki kişi duruma müdahale etti. Sapıklar, panik olup 'amcamın kızı' diyerek çevredekilerden kurtulmaya çalıştı. Kadını taciz eden saldırganın telefonuna davranıp birilerini aramaya çalıştığı da görüldü.

Genç kadını kurtaranlar, sapıkları uzaklaştırdı. Olayın şokunu yaşayan genç kadın, çevredekilerin yardımı ile yerden kalktı. Korku ve panikten eli ayağa boşalan kadının zar zor yürüdüğü görüldü. Genç kadın hemen ilerideki bir merdivene götürülüp sakinleştirildi.

Saldırganlar, sabıkalı çıktı

Beyoğlu'nun merkezinde Hüseyinağa Mahallesi’nde 29 Eylül'de gece 04.00 civarında gerçekleşen olayın saldırganları gözaltına alındı. Polise teslim edilen Semir T. ve Ömer K'nın cinsel saldırı suçlarından kayıtları ortaya çıktı.

İ.A.'nın sapıklardan şikayetçi olmadığı öğrenildi. Saldırganlar Semir T. (31) ve Ömer K. (27) ise ifadeleri alınması sonrasında serbest bırakıldı.

Köpeğe istismara tahliye kararı Köpeğe istismara tahliye kararı

Semir T'nin “cinsel saldırı", “mukavemet", “uyuşturucu madde kullanmak“, “gasp" suçlarından Ömer K’nın ise “cinsel saldırı“, “kasten yaralama", “mukavemet", “otodan hırsızlık" suçlarından kaydı olduğu bilgisine ulaşıldı.

Kaynak: Haber Merkezi