İstanbul’dan başkan adayı olmuştu! Babasını öldürdü, annesi ve kardeşini bıçakladı! İstanbul’dan başkan adayı olmuştu! Babasını öldürdü, annesi ve kardeşini bıçakladı!

Tiktok fenomeni gözaltına alındı

ABD'de 4 milyon takipçisi olan TikTok içerik üreticisi "Mr Prada", ikinci derece cinayet suçlamasıyla tutuklandı.

4,3 milyon takipçisi tarafından Mr Prada olarak da bilinen Terryon Thomas, Salı günü öğleden sonra Teksas'ta, polisin terapist William Abraham'a ait olduğunu söylediği çalıntı bir arabayı sürerken görüldüğü iddiasıyla gözaltına alındı.

Abraham'ın cesedi Pazar günü Louisiana'nın Baton Rouge şehrinde bir brandaya sarılı halde bulundu. Polis, adamın kafasına sert bir cisimle aldığı darbe sonucu öldüğünü belirterek, bunun çok şiddetli bir ölüm' olduğunu belirttii.

Abraham'ın cesedinin Pazar günü ABD Karayolu 51'in doğu tarafında mavi bir brandanın içinde bulunduğu söyledi. Polis, daha sonra terapistin aracını kullanan son kişinin Thomas olduğunu gösteren güvenlik kamerası görüntülerini bulduklarını aktardı.

Hakkında farklı suçlamalar var

Thomas'ın trafikte durdurmaya çalışıldığı ancak tutuklanmaya direndiği, polislerin arabasına çarptığı ve kaçtığı öne sürüldü. Polis, güvenlik kamerası görüntülerinde ayrıca Abraham'ın o günün erken saatlerinde Thomas'ın yaşadığı apartmana, aynı kıyafetlerle geldiğinin görüldüğünü bildirdi.

Doğu Baton Rouge Şerif Ofisi'ne göre 20 yaşındaki Thomas, ikinci derece cinayet ve adaleti engelleme suçlamasıyla tutuklandı ve Teksas'ta gözaltına alındı.

Kaynak: Haber Merkezi