Bilecik’in Osmaneli ilçesinde, iki otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralandı. Kaza, Selimiye köyü Osmaneli Organize Sanayi Bölgesi mevkiinde meydana geldi.

Beyoğlu'nda polis memuruna bıçaklı saldırı: Şüpheli yakalandı! Beyoğlu'nda polis memuruna bıçaklı saldırı: Şüpheli yakalandı!

Kaza Detayları


Edinilen bilgiye göre, Bülent Öztürk yönetimindeki 54 AIN 907 plakalı otomobil ile Y.D. idaresindeki 11 SD 889 plakalı otomobil kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle her iki araç da savruldu. Kazanın hemen ardından olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Yaralılar ve Müdahaleler

Kazada yaralanan sürücüler Bülent Öztürk ve Y.D. ile E.E., ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Osmaneli Mustafa Selahattin Çetintaş Devlet Hastanesine kaldırıldı. Ancak hastanede doktorların tüm çabalarına rağmen sürücü Bülent Öztürk hayatını kaybetti.

Jandarma İnceleme Başlattı

Jandarma ekipleri, kazayla ilgili inceleme başlattı. Kazanın nedeni ve detayları hakkında araştırmalar sürüyor. Bu feci kaza, bölgede büyük üzüntüye yol açarken, yaralıların tedavisi hastanede devam ediyor.

Kaynak: İHA