Yeşilçam'ın ünlü oyuncusu Nuri Alço'nun eşi olan Burcu Sezginoğlu, 2021 yılında evlendikleri günden beri zaman zaman merak konusu olmaya devam ediyor. Peki, Burcu Sezginoğlu kimdir? Nerelidir? İşte detaylar...

Burcu Sezginoğlu Kimdir? Burcu Alço Kimdir?

Nuri Alço ve Burcu Sezginoğlu, 12 yıllık birlikteliğin ardından 2021'de evlenmişlerdir. Burcu Sezginoğlu, ticaretle uğraşan bir isimdir ve sosyal medyada @burcualco kullanıcı adıyla yer almaktadır. Burcu Sezginoğlu'nun tam doğum tarihi bilinmese de 39 yaşında olduğu tahmin edilmektedir. Çiftin çocukları bulunmamaktadır.

Nuri Alço Şimdi Ne İş Yapıyor? Nuri Alço Sağlık Durumu

Nuri Alço'nun sağlık durumu, hayranları tarafından yakından takip edilmektedir. Nuri Alço'nun sağlık durumu hakkında eşi Burcu Alço şu açıklamayı yapmıştır:

"Eşim beyninde pıhtı atması sonucu Eskişehir Acıbadem Hastanesi'nde kontrol amaçlı yoğun bakıma alındı. Bilinci yerinde ve kendinde. Nuri hayatta tanıdığım en güçlü adamdır. Bunu da atlatacağız. Rabbim O'nu benim, ailemizin, sevdiklerinin başından eksik etmesin. Sizler de dualarınızı eksik etmeyin..."

Burcu Alço Kaç Yaşında?

Burcu Sezginoğlu'nun yaşı sıkça merak edilmektedir. Burcu Sezginoğlu'nun tam doğum tarihi bilinmemekle birlikte, 39 yaşında olduğu bilinmektedir.

Nuri Alço ve Burcu Sezginoğlu Yaş Farkı Kaçtır?

Nuri Alço ile Burcu Sezginoğlu arasındaki yaş farkı 33 yıldır. Nuri Alço, 26 Nisan 1951 doğumludur ve günümüz itibarıyla 72 yaşındadır.

Nuri Alço Kimdir?

Nuri Alço, Yeşilçam'ın efsanevi isimlerinden biridir. Eskişehir doğumlu olan Alço, Bulgaristan göçmenidir. 1977 yılında Yeşilçam'da oyunculuk kariyerine başlayan Alço, 60'ın üzerinde filmde rol almıştır.

Çarli dizisinin Cilvenaz’ı Mine Çağlar Kondu kimdir? Nereli? Çarli dizisinin Cilvenaz’ı Mine Çağlar Kondu kimdir? Nereli?

Nuri Alço İl Eşi

Nuri Alço'nun ilk evliliği, 1974 yılında Fulden Uras’ın anneannesi Sevinç Gülle ile olmuştur. Çocuk sahibi olmayan Nuri Alço, 2021'de Burcu Sezginoğlu ile evlenmiştir.

Muhabir: Haber Bülteni