Çankaya Belediyesi, yaz aylarının vazgeçilmez eğlencelerinden biri olan açık hava sinema etkinliğini başlatıyor. Çankaya Kültür Sanat Etkinlikler Merkezleri  tarafından düzenlenen Açık Hava Sinema Günleri, yarın itibarıyla başlıyor ve sinemaseverlere yıldızların altında unutulmaz bir sinema deneyimi sunuyor.

Açık Hava Sinema Günleri, sıcak yaz akşamlarını serinletmek ve sanatseverleri bir araya getirmek amacıyla düzenleniyor. Etkinlik, Çankaya Belediyesi'nin belirlediği farklı mekanlarda gerçekleşecek ve her yaştan sinemaseveri ağırlayacak.

Açık Hava Sinema Günleri kapsamında, hem yerli hem de yabancı birçok film gösterilecek. Aile filmlerinden romantik komedilere, dramalardan belgesellere kadar geniş bir yelpazede filmler izleyicilerle buluşacak.

Ahmet Say Müzik ve Edebiyat Ödülleri sahiplerini buldu Ahmet Say Müzik ve Edebiyat Ödülleri sahiplerini buldu

Çankaya Belediyesi’nden yapılan açıklamada "Yaz akşamlarını daha keyifli hale getirmek ve halkımızı kültürel etkinliklerle buluşturmak için Açık Hava Sinema Günleri'ni başlatıyoruz. Herkesi bu güzel etkinliğimize davet ediyoruz. Yıldızların altında film izlemenin keyfini hep birlikte yaşayalım" denildi.

Muhabir: Hacer Koca