Bazı gençler akıllanmıyor! Etkileşim uğruna İkbal'in katledildiği surlara gidip video çektiler Bazı gençler akıllanmıyor! Etkileşim uğruna İkbal'in katledildiği surlara gidip video çektiler

Kavakköy köyünde çıkan yangın sonrası Çankırı Valiliği, Orman Bölge Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin olay yerine intikal ettiğini duyurdu.

Kavakköy Köyünde Yangın: Çankırı Valiliği'nden İlk Açıklama

Çankırı'nın Kavakköy köyünde meydana gelen yangın, bölge halkını endişelendirdi. Çankırı Valiliği, olayla ilgili bir açıklama yaparak, yangının hemen ardından Orman Bölge Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin harekete geçtiğini bildirdi.

"35 Dekarlık Alan Zarar Gördü"

Valilikten yapılan açıklamada, "İlimiz Bayramören İlçesi Kavakköy köyünün Karabük mahallesinde 30 Temmuz 2024 günü Saat 20:45 sularında bir evde yangın meydana gelmiştir. Evde meydana gelen yangının ormanlık alana sıçraması ile yangın büyümüş, arazinin sarp kayalıktan oluşması ve yangına müdahaleye izin vermemesi nedeniyle yaklaşık 35 dekar ormanlık alanın zarar gördüğü değerlendirilmektedir. Yangının meydana geldiği 2 katlı ahşap ev ve 100 adet arı kovanı, zarar görmüştür. Yangında herhangi bir can kaybı ve yaralanma olmamıştır.

Meydana gelen yangın olayına Orman Bölge müdürülüğü, il merkez ve ilçe Belediye Başkanlkları itfaiyeleri İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, AFAD İl Müdürlüğü ekipleri, ve bir adet helikopter ile müdahale edilmektedir." denildi. 

Muhabir: Haber Bülteni