3. Dünya Savaşında savaşacak ülkelerin listesi belli oldu! Türkiye listede... 3. Dünya Savaşında savaşacak ülkelerin listesi belli oldu! Türkiye listede...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ankara İl Kadın Kolları, Başkan Ayfer Ayaz önderliğinde, Şereflikoçhisar Belediye Başkanı Mustafa Koçak’ı makamında ziyaret etti. Ziyaret, CHP'nin yerel yönetimlerle olan ilişkilerini güçlendirme amacıyla gerçekleştirildi. İl Kadın Kolları Başkanı Ayfer Ayaz, beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Dilek Karacan ile birlikte Belediye Başkanı Koçak’a “hayırlı olsun” dileklerinde bulundular.

YEREL TEŞKİLATLARIN İŞBİRLİĞİ GÖRÜŞÜLDÜ

CHP İl ve İlçe Kadın Kolları temsilcileri, ziyaret sırasında Başkan Koçak ile birlikte partinin yerel düzeydeki çalışmaları ve siyasi stratejileri hakkında detaylı görüşmeler gerçekleştirdi. İlçe teşkilatlarının faaliyetleri masaya yatırılırken, karşılıklı işbirliği ve dayanışmanın önemi vurgulandı. Yapılan bu tür ziyaretlerin, partinin yerel yönetimlerle olan bağlarını kuvvetlendirdiği ve toplumsal sorunlara daha etkin çözümler üretilmesine katkı sağladığı belirtildi.

BELEDİYE BAŞKANI'NA ANLAMLI JEST

Ziyaretin sonunda, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Ayfer Ayaz ve beraberindeki heyet, Belediye Başkanı Mustafa Koçak’a çiçek takdim ederek nezaketlerini gösterdiler. Başkan Koçak, anlamlı ziyaret ve nazik jest için teşekkür ederek, CHP heyetiyle birlikte çalışmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Koçak, ilçe halkına en iyi hizmeti sunabilmek için işbirliği ve dayanışmanın önemine de değindi.

Muhabir: Hacer Koca