Ankara'nın en eski camisi kedilere yuva oldu Ankara'nın en eski camisi kedilere yuva oldu

Ankara’nın Çubuk ilçesinde doğalgaz kullanımı yaygınlaştırılmaya devam ediyor. İlçe genelinde doğalgazın erişmediği kırsal mahallelerde yoğun bir çalışma süreci başlatan Çubuk Belediyesi, bu kapsamda Gümüşyayla Mahallesi'nde yürütülen doğalgaz ana iletim hattı döşeme çalışmalarını hızla sürdürüyor.

Belediye Başkanı Baki Demirbaş, çalışmaları yerinde inceleyerek, sürecin hızlı ve verimli bir şekilde ilerlemesi için gerekli adımları atıyor.

Çubuk Belediyesi’nin doğalgaz yaygınlaştırma çalışmaları kapsamında Gümüşyayla Mahallesi, doğalgazla buluşmaya hazırlanıyor. Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, Gümüşyayla Mahallesi'nde devam eden doğalgaz döşeme çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Demirbaş, çalışmaları yakından takip ederek, mahalle sakinleriyle de görüşmeler gerçekleştirdi. Vatandaşların taleplerini dinleyen Demirbaş, doğalgazın kısa süre içinde mahalleye ulaşacağı müjdesini vererek, bu hizmetin mahalle halkına hayırlı olmasını diledi.

Başkan Demirbaş, “Kırsal mahallelerimizde doğalgaz kullanımını yaygınlaştırmak için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Gümüşyayla Mahallesi’nde de doğalgaz hattını döşeme çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. İnşallah kısa sürede bu mahallemiz de doğalgaza kavuşacak. Vatandaşlarımızı doğalgazın konforuyla buluşturmak için elimizden geleni yapıyoruz” ifadelerini kullandı.

Muhabir: Sevda Ecem