Mahalle sakinleriyle bir araya gelen Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, şenlik programına mahallelilerin yoğun ilgi gösterdiğini belirtti.

Başkan Demirbaş, şenliklerde yaptığı konuşmada, “Aşağı Emirler Mahallesi'nde düzenlediğimiz yaz şenliklerine gösterilen ilgi bizleri çok mutlu etti. Mahalle sakinlerimizin birlik ve beraberlik içerisinde eğlenmesi, kaynaşması bu tür etkinliklerin en güzel sonucudur” dedi.

Şenliklerde çeşitli eğlenceler, oyunlar ve müzik programları yer aldı. Mahalle halkı, etkinlikler boyunca keyifli anlar yaşarken, özellikle çocuklar için düzenlenen oyun alanları büyük ilgi gördü.

Mahalle sakinleri, yaz şenliklerinin düzenlenmesinden dolayı memnuniyetlerini dile getirirken, Başkan Demirbaş ve belediye ekibine teşekkür etti. Şenlikler, mahalle halkının sosyal bağlarını güçlendirirken, ilçedeki vatandaşların yaz aylarını keyifli geçmesine büyük katkı sağlıyor.

CSO DenizBank Konserleri devam ediyor: "Zorba" Türkiye'de ilk kez seslendirilecek! CSO DenizBank Konserleri devam ediyor: "Zorba" Türkiye'de ilk kez seslendirilecek!

Aşağı Emirler Mahallesi'nde yaz boyunca devam edecek olan şenlikler, mahalle halkının katılımıyla coşkulu bir şekilde devam edecek.

Muhabir: Fatma Doğanay