CHP Kadın Kolları, 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü için yürüyüş düzenledi! CHP Kadın Kolları, 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü için yürüyüş düzenledi!

Tarım ve Orman Bakanlığı’nın ürünlerinde taklit ve tağşiş yapan firmaları açıklamasıyla ülke gündemini sarsan domuz eti skandalı, Köfteci Yusuf'un sahibi Yusuf Akkaş'ın açıklamalarıyla daha da büyüdü. Akkaş, kendisinin siyasi bağlantıları olsaydı bu kadar tepki görmeyeceğini dile getirirken, restoran sahibi Nusret'ten dikkat çekici bir gönderme geldi.

Yusuf Akkaş: "Siyasi ilişkilerim olsa dokunamazlardı"

Köfteci Yusuf'un sahibi Yusuf Akkaş, yaşanan domuz eti skandalı sonrası, "Bu ülkede yabancı bir firma olsam ya da siyasi bağlantılarım olsa, o zaman bana dokunamazlardı. Birileri bizi çok güçlü gibi gösteriyor, ama benim öyle bir gücüm olsa buradan numune bile alınmazdı" şeklinde konuştu.

Nusret'ten göndermeli paylaşım

Akkaş'ın bu açıklamalarının ardından, dünyaca ünlü restoran sahibi Nusret sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Nusret, yayınladığı videoda, "Kalite hiçbir zaman pahalı değildir. Siz ve sağlığınız bizim için çok çok değerli" ifadelerini kullanarak, dolaylı olarak Köfteci Yusuf'a göndermede bulundu.

Kaynak: Haber Merkezi