Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel merkezinde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Vesayete, mafyaya, çetelere, terör örgütlerine, haksızlığa, hukuksuzluğa, statükonun bekçiliğine soyunan antidemokratik odaklara hiçbir zaman baş eğmedik." Diyerek şunları kaydetti:

“SONU TARİHTEKİ DİĞER İNSAN KILIKLI İBLİSLER GİBİ ONURSUZ BİR ÖLÜM OLMUŞTUR”

"15 Temmuz'da ölüm kusan silahlara, bomba yağdıran uçaklara, sinsice, namussuzca millete kurşun sıkan FETÖ'cü alçaklara aziz milletimizle hadlerini bildirdik. Darbecilerin, hainlerin, gözünü kan ve nefret bürümüş haysiyet fukaralarının tekmilini birden bozguna uğrattık. Milletin çocuklarını hizmet diyerek, himmet diyerek mankurtlaştıranların sonu tarihteki diğer insan kılıklı iblisler gibi onursuz bir ölüm olmuştur. Devlet olarak FETÖ tamamen tasfiye oluncaya kadar mücadelemizi kararlılıkla devam ettireceğiz."

Ekrem İmamoğlu'ndan Belediyelere Mali Kriz Uyarısı: "Sadece Maaş Ödeyebilir Durumdalar!" Ekrem İmamoğlu'ndan Belediyelere Mali Kriz Uyarısı: "Sadece Maaş Ödeyebilir Durumdalar!"

Kaynak: Anadolu Ajansı