Hakan Fidan’dan kritik açıklama: “Savaş bölgeye yayılabilir" Hakan Fidan’dan kritik açıklama: “Savaş bölgeye yayılabilir"

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın icraatlarını sık sık sosyal medya hesabından eleştiren ve kendi döneminde yaptığı hizmetlere dikkat çeken Ankara eski Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ilginç bir kampanya başlattı.

Mansur

Gökçek sosyal medya hesabından yaptığı duyuruyla takipçilerine seslenerek Mansur Yavaş’ın Ankara için yaptığı üç eseri belirten takipçilerine bir şişe elma sirkesi hediye edeceğini bildirdi.

Screenshot 2024 10 21 At 11 33 13 X'te İbrahim Melih Gökçek Hadi̇ Sayin… Https T.co Eat68Fmml5 X
Gökçek’in paylaşımına takipçileri yorum yağdırdı.

İşte, o yorumlardan bazıları:

-1-Yol yapmamak 2-Otobüs seferlerini ve sayılarını azaltmak 3-Su faturasını bedava yerine daha da zamlı halde ödettirmek… Daha ne olsun.

-Var başkanım , 2 tane Or-An kavşağı 2 tane de Şaşmaz kavşağı. Tabi başlama -bitiş süreleri rezalet. Ama çok önemli bir hizmeti var ki o hepsine bedel . Sayesinde kıymetinizi öğrendi insanlar.

-Trafik, sel ve çöplük. Ve tüm bunları algı operasyonlarıyla yokmuş gibi göstermek.

-Trafik, üstüne asfalt atılmış ızgaralar, kurumuş parklar

-Halk Ekmek'e en az 3 kere zam yaptı.

-Başkanım Ankara'ya yaptığı şey 0 çekmek.

-Çorba, çorba, çorba

-Ankara'ya kazandırdığı bir şey görmüyorum. Ama kariyeriyle ilgili üç başarısı; 1- İki kere seçim kaybettiği halde 3. sefer aday olabilmesi, 2- Başarısız 5 yıldan sonra yüzde 60 ile tekrar seçilmesi, 3- Belediyeciliği yapamadığı halde, adının cumhurbaşkanlığı için geçmesi.

-PKK’ya istihdamdan başka eserleri yok

Ankara'ya kazandırdığı bir şey görmüyorum. Ama kariyeriyle ilgili üç başarısı; 1- İki kere seçim kaybettiği halde 3. sefer aday olabilmesi, 2- Başarısız 5 yıldan sonra %60 ile tekrar seçilmesi, 3- Belediyeciliği yapamadığı halde, adının cumhurbaşkanlığı için geçmesi.

1-Ankaparkı çürümeye terk etti 2-Park,bahçeleri çöplüğe çevirdi, Göksu kirlendi pis kokular yayılmaya başladı 3-Bir tane alt üst geçit viyadük ve battı-çıktı yapmadı. 58 km’lik metro sözü, köylere bedava internet, cadde asfaltlanaları, rögar temizliği, hiçbiri yapılmadı. Say say bitmez.

1- musluktan doldurduğu açık suyu dağıttı. 2-Kızılay’daki koca ağaçları kuruttu yerine bir karış bitki dikti 3-Asansörleri,otobüsleri işlemez hale getirdi gücünüz yeter yürüyün dedi. Daha sayarım sirkeyi kaybederim.

1. Mazgalların molozla dolmasını izlemek doğal olarak her yağmurdan sonra Ankara'ya deniz getirmek, 2. Heykel Yıkamak, 3. Trafik artar diye yol yapmamak, buna rağmen trafiği artırıp, Şaşmaz-Sincan arasını 1,5 saate çıkarmak...

Az laf çok iş dedi 1- Kentsel dönüşümü 5 yılda bitiremedi 2- Su nimettir dedi zam üstüne zam yaptı 3-yol yapmak fazla trafik demektir dedi olayı kapattı.

Kaynak: Fatma Doğanay