Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ile HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Serkan Ramanlı arasında TV100'de yayımlanan Eşit Ağırlık programında, "domuz bağı" üzerinden sert bir tartışma yaşandı. Erdoğan Aktaş'ın sunduğu programda, Özcan’ın daha önceki açıklamalarına atıfta bulunan Ramanlı, gerginliği tırmandıran sözler sarf etti.

Cüneyt Özdemir’den şaşırtıcı kulis bilgisi: Erdoğan, Bakan Şimşek’i son anda görevden almaktan vazgeçti! Cüneyt Özdemir’den şaşırtıcı kulis bilgisi: Erdoğan, Bakan Şimşek’i son anda görevden almaktan vazgeçti!

"SİZ DAHİL DOMUZ BAĞINI HAK ETMİYOR"

Ramanlı, tartışma esnasında "Hiçbir CHP'li, siz dahil, domuz bağını hak etmiyor. Siz ve bütün CHP'liler, ahsen-i takvim olarak yaratılmışsınız, tıpkı bizler gibi. Lütfen insana saygınızı muhafaza edin" ifadelerini kullandı.

"BEN BURADAYIM"

Tanju Özcan ise daha önceki açıklamalarına vurgu yaparak, "Domuz bağlarınızı getirin, ben buradayım" şeklinde karşılık verdi. Bunun üzerine Ramanlı, "Domuz bağı kime yapılır, domuza yapılır. Kendisine bunu yakıştırmayı ben yakıştırmıyorum" dedi. Özcan ise bu sözlere, "Kurucularınıza bakarsanız aralarında görürsünüz" yanıtını verdi. Ramanlı, bu iddialara tepki göstererek, "Kim yapmışsa Allah belasını versin!" diyerek tartışmayı noktaladı.

Kaynak: TV100