Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, yaklaşan seçimlerde tekrar aday olacağını açıkladı. Sarı-lacivertli kulüpte başkanlık yarışı, Ali Koç ile eski başkan Aziz Yıldırım arasında geçecek.Ali Koç'un yeni yönetimine dahil olması beklenen isimler belli oldu.Eren Dişli'de  Ali Koç'un yeni yönetiminde yer aldı.Peki, Eren Dişli kimdir, kaç yaşında ve ne iş yapar? 

Yeni Danıştay üyesi Yusuf Karaoğlu kimdir? Yeni Danıştay üyesi Yusuf Karaoğlu kimdir?

EREN DİŞLİ KİMDİR, NERELİDİR?

Fenerbahçeli Yarınlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı olan Eren Dişli, Türk voleybolunun başarılı ismi Zehra Güneş ile yaklaşık 1.5 yıldır ilişki yaşamaktadır. Ancak, ikilinin birlikte olan fotoğraflarının kaldırılmasının ardından ayrılık iddiaları gündeme gelmiştir.

2000 yılında dünyaya gelen Eren Ali Dişli, Sırma Grup'un sahibi olan iş insanı Davut Dişli'nin oğludur. Ailesi aslen Rizeli olan Dişli, babası gibi koyu bir Fenerbahçeli olarak bilinmektedir. Saint Benoit Lisesi'nden mezun olduktan sonra Sabancı Üniversitesi'nde Bilgisayar Mühendisliği bölümünde öğrenim görmeye başlamıştır. Bilgisayar Mühendisliği eğitimi almasına rağmen sinemaya olan ilgisi nedeniyle bu alanda da çalışmalar yürütmektedir.

EREN DİŞLİ KAÇ YAŞINDADIR?

2000 doğumlu olan Eren Dişli 24 yaşındadır.

Muhabir: Haber Bülteni