Teknoloji

Ford Puma fiyat listesi 2024 Haziran! İşte güncel fiyatlar

Haziran ayının son günlerine yaklaşırken, Ford Puma modelinin güncel fiyat listesi merak konusu oldu. Peki, Ford Puma 2024 model aracının güncel fiyatı ne? Ford Puma aracın Haziran ayı fiyat listesi belli oldu mu? İşte detaylar...

Abone Ol

Ford, her ay olduğu gibi Haziran ayında da otomobil modellerinin güncel fiyatlarına dair resmi internet sitesinden bilgilendirme yapmaya devam ediyor. Bu kapsamda, Ford Puma modelinin fiyatları da en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. Ford’un resmi internet sitesinde 1 Haziran itibariyle yer alan güncel fiyat listesi açıklandı.

Ford Puma Haziran 2024 Güncel Fiyat Listesi

Ford’un resmi internet sitesinde yer alan listeye göre, 1 Haziran itibariyle Ford Puma modelinin güncel fiyatları şu şekilde:

- SUV, 1.0L EcoBoost 125PS, 7 İleri Otomatik, Benzin Style: 1.319.800 TL
- SUV, 1.0L EcoBoost 155PS, 7 İleri Otomatik, Benzin/Hibrit ST-Line: 1.567.000 TL
- SUV, 1.0L EcoBoost 95PS, 6 İleri Manuel, Benzin Style: 1.073.900 TL

Araba Fiyatları Düşecek Mi?

Ford Puma modelinin güncel fiyatları Haziran ayının ilk günlerinden itibaren 1.073.900 TL'den başlayarak, 1.567.000 TL seviyesine kadar ulaşıyor. Bu fiyat listesinin detaylarıyla ilgili araştırmalar hız kesmeden sürerken, farklı otomobil modellerinin fiyatları da merak ediliyor. Firmalar, düzenli olarak resmi internet sitelerinden güncel fiyatlara ilişkin bilgilendirme yapmaya devam ediyor. İlerleyen süreçlerde otomobil fiyatlarında değişiklikler oldukça firmalar tarafından bilgi verilecek.

Otomobil fiyatları, küresel ve bölgesel pek çok faktöre bağlı olarak değişkenlik gösterdiği için, en güncel fiyat listeleri ve bilgileri firmaların resmi internet sitelerinden takip etmek en sağlıklı yöntem olarak öne çıkıyor.