Teknoloji

Ford’un yeni serisi F-LINE hakkında merak edilenler

Ford’un F-LINE serisi Şubat 2024 itibarıyla hem Türkiye’de hem de dünya pazarında satışa sunuldu. Ağır ticari araç pazarında son zamanlarda dikkat çeken F-Lıne hakkındaki tüm detaylar haberimizde yer alıyor. 

Abone Ol

Şirket, Antalya’da gerçekleştirdiği etkinlikte yeni kamyon serisi F-LINE’ı tanıtmıştı. F-LINE serisi, bağlı araç teknolojileri, gelişmiş güvenlik özellikleri, konforu ve tasarımı ile dikkatleri üzerine çekiyor. 


“Her Yükte Birlikte” 


Ford Trucks, F-LINE serisi ‘Her Yükte Birlikte’ anlayışıyla müşterilerine sunuldu. Şirket, pazar taleplerini ve müşteri gereksinimlerini göz önüne alarak F-LINE serisini üretti. Şirket F-Line serisi ile, müşteri deneyiminin her aşamasında verimlilik, memnuniyet ve güvenilirlik vaad ediyor. Ford Trucks’ın ağır ticari araç endüstrisinde daha geniş bir kitleye ulaşan seri tüm dikkatleri üzerine çekiyor.  


F-MAX’ten ilham al an tasarım 


F-LINE serisinin Kabin ve dış görünümü ergonomi, konfor ve verimliliği artırmak için tasarlanmış. İç tasarımda kalite ve konfor ön planda tutulmuş. Dış tasarımda ise şık, dinamik ve dikkat çekici bir görünüm sunulmuş. Sürücülerin araç içinde birçok fonksiyonu yönetebileceği 9 inç multimedya ekranı, koltuk kumaşları, yeni direksiyon ve kumanda butonları sürüş konforunu artırıyor. Yenilenen ızgara, tampon, farlar, çamurluk, kapı ve ayna kaplamaları güç ve stilin bir arada sunulmasını sağlıyor. Ayrıca ergonomisi ile araca giriş ve çıkışı kolaylaştırıyor.  


F-LINE Serisinde yer alan teknolojiler 


F-LINE serisi, özellikle güvenlik açısından teknolojik gelişmeleri kapsayan bir yapıyla donatılmıştır. F-line serisi, sürücülere hata yapmamaları için sürüş keyfini vaad ediyor.en üst Kör Nokta Uyarı Sistemi, Geri Görüş Kamerası, Trafik Levhası Tanıma Sistemi, Lastik Basıncı Takip Sistemi, Acil Fren Anında Yanan Lambalar ve Alkol Kilidi Hazırlığı ile güvenli bir yolculuk için teknolojiyi barındırıyor.  
F-Line serisinde bulunan , Yaya Algılama Özellikli Çarpışma Yardımı, Dur-Kalk Özellikli Akıllı Adaptif Hız Kontrol Sistemi, Otomatik Yanan Uzun Far ve Şerit Takip Uyarı Sistemi gibi özelliklere sahip. 
Ford Trucks, ağır ticari araçlarda ‘Generation F’ adıyla, sıfır emisyonlu, bağlantılı ve otonom teknolojilerle başlattığı dönüşüm yol haritasını izliyor. 


F-LINE Serisi Ne Zaman Satışa Sunulacak? 


F-LINE serisi Şubat 2024 itibarıyla hem Türkiye’de hem de uluslararası pazarlarda satışa sunuldu. Serinin fiyatı ve diğer detayları ise henüz açıklanmadı. Ford Trucks, yeni kamyon serisi F-LINE ile ağır ticari araç pazarında ilgi topluyor.