Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse'nin ilk durağı Ankara Büyükşehir Belediyesi oldu. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile gerçekleştirilen görüşmede, iki başkan arasında yerel yönetimlerin karşılaştığı sorunlar ve çözüm önerileri üzerine kapsamlı bir fikir alışverişi yapıldı. Başkan Köse, Mansur Yavaş ile gerçekleştirdiği verimli görüşmeden dolayı memnuniyetini dile getirerek, sosyal medya hesapları üzerinden teşekkürlerini iletti.

BİR SONRAKİ DURAĞI YENİMAHALLE OLDU

Bugün gerçekleşen ziyarette ise Başkan Köse, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ile bir araya geldi. Görüşmede, yerel yönetimlerde benimsenmesi gereken hizmet anlayışı hakkında istişarelerde bulunuldu. Seçim sonrası yaşanan gelişmeler de kapsamlı bir şekilde masaya yatırıldı.

Kemal Kılıçdaroğlu ve Fatih Altaylı arasında gerilim tırmanıyor! Kemal Kılıçdaroğlu ve Fatih Altaylı arasında gerilim tırmanıyor!

Görüşme sonrasında Köse, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları belirtti:

“Başkentimizin Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar başkanımızın misafiri olduk. Görüşleri her zaman bizim için değerli olan kıymetli başkanımıza ev sahipliği ve misafirperverliği için teşekkür ederim. Şehrimiz için öz kaynaklarımızı artırarak gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz.”

Başkan Fethi Yaşar da, bu nazik ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade ederek, “Giresun Belediye Başkanımız Sayın Fuat Köse'ye belediyemize ziyareti için teşekkür ediyor, bu vesileyle Giresunlu vatandaşlarımıza sevgi ve selamlarımı iletiyorum.” şeklinde bir paylaşımda bulundu.

Muhabir: Hacer Koca