Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ankara İl Başkanlığı tarafından, 18 Ağustos 2024 Pazar günü düzenlenecek olan Gölbaşı İlçe Başkanlığı devir teslim törenine tüm halk davet edildi. Tören, MHP Ankara İl Başkanı Alparslan Doğan’ın katılımıyla, Gölbaşı İlçe Başkanlığı binasında gerçekleştirilecek.

Özgür Özel ve Gülşah Durbay arasında ilişki olduğunu iddia eden CHP üyesine "kesin ihraç" talebi! Özgür Özel ve Gülşah Durbay arasında ilişki olduğunu iddia eden CHP üyesine "kesin ihraç" talebi!

MHP Gölbaşı İlçe Başkanlığı'nda uzun süredir görev yapan Musa Şahin, yerini Abdurrahman Özçelik’e devredecek. Bu görev değişikliği, partinin yerel yönetimlerdeki dinamizmini ve yenilenme sürecini temsil ediyor. Musa Şahin, ilçe başkanlığı döneminde MHP Gölbaşı teşkilatında önemli çalışmalara imza atmış ve partinin Gölbaşı'ndaki etkinliğini artırmak için yoğun bir çaba sarf etmişti.

Yeni ilçe başkanı olarak görevi devralacak olan Abdurrahman Özçelik, partinin Gölbaşı’ndaki faaliyetlerini daha da ileriye taşımak için önemli adımlar atmayı hedefliyor.

Görev değişikliği kapsamında, önceki dönem MHP Gölbaşı İlçe Başkanı olan Musa Şahin, MHP Ankara İl Yönetim Kurulu’na üye olarak atanmıştı.

MHP Gölbaşı İlçe Başkanlığı’ndaki devir teslim töreni, 18 Ağustos 2024 Pazar günü saat 15:00'te Cumhuriyet Caddesi, 283. Sokak, No:28 adresinde yer alan MHP Gölbaşı İlçe Başkanlığı binasında gerçekleşecek. Törene MHP Ankara İl Başkanı Alparslan Doğan’ın teşrifleriyle, partililer ve halkın yoğun katılım göstermesi bekleniyor.

Muhabir: Fatma Doğanay