Burcu Denizer'in, Kaan Urgancıoğlu ile evlenmesinin ardından hakkındaki meraklar da arttı. Burcu Denizer'in hayatını ve biyografisini merak eden vatandaşlar, Burcu Denizer kimin eski sevgilisi, Burcu Denizer ailesi, annesi kim? Burcu Denizer ne iş yapıyor, mesleği ne? Burcu Denizer Doğum tarihini de merak etti. Peki, Burcu Denizer eski sevgilisi kimdir? Burcu Denizer ailesi, annesi kim? Burcu Denizer ne iş yapıyor? Burcu Denizer Fotoğrafları! Detaylar haberde.

Burcu Denizer'in eski sevgilisi kimdir?

Burcu Denizer, geçtiğimiz günlerde Kaan Urgancıoğlu ile dünyaevine girdi. Bunun üzerine magazin severler Burcu Denizer'in eski defterlerini açtı. Burcu Denizer kimin eski sevgilisi merak konusu oldu. Burcu Denizer'in eski sevgilisi Doruk Tirman, Denizer ile dünyaevine giren Kaan Urgancıoğlu'nun yakın arkadaşıydı.

BURCU DENİZER NE İŞ YAPIYOR?

New York'ta işletme eğitimini tamamlayan Burcu Denizer'in ailesi, İstanbul'un en ünlü lokantalarından birinin işletmecisidir. Burcu Denizer'de ailesi gibi Cihangir'de bir butik ve kafenin işletmeciliğini yapmaktadır.

Ayrıca Burcu Denizer İspanya, Fas ve Hindistan'da bulunduğu bilinmektedir.

Burcu Denizer'in annesi kim?

Burcu Denizer'in annesi Smyrna’nın sahibi Sibel Bere'dir. Burcu Denizer ise Hindistan’da motosiklet seyahatinden Oslo’da evsizlere çorba dağıtmaya birçok değişik maceradan sonra İstanbul’a dönmüş ve  Kiki’yi açmıştır. Bu iki başarılı hanımefendinin anne-kız olmaları dikkat çekmiştir.

Burcu Denizer’in dedesi Gelik’in kurucusu, şimdilerde babası ve amcası devam ettiriyor. 

Burcu Denizer doğum tarihi, boyu, kilosu?

Burcu Denizer'in doğum tarihi hakkında net bir bilgiye erişilememektedir. 

Burcu Denizer Fotoğrafları

Burcu Denizer, Kaan Urgancıoğlu ile evliliğinin ardından magazin dünyasını kendine çekti. Burcu Denizer'e yönelik bilginin az olması onun kişiliği hakkındaki merakı daha çok körüklüyor. Vatandaşlar Burcu Denizer fotoğrafları hakkında aratmalar yapıyor. İşte Burcu Denizer fotoğrafları...

Muhabir: Haber Bülteni