Sosyal medya platformu TikTok'ta deliyiz.46 kullanıcı adıyla tanınan Doğanay Oğuz, yaptığı paylaşımlarla kısa sürede binlerce takipçiye ulaştı. Peki; Doğanay Oğuz kimdir? Doğanay Oğuz kaç yaşında, aslen nerelidir? İşte, detaylar…

DOĞANAY OĞUZ KİMDİR?

TikTokta ankara, İstanbul, İzmir gibi illerin en tehlikeli sokaklarını gezerek içerikler oluşturan Doğanay Oğuz’un paylaşımlarına rekor beğeniler gelmiştir. Kısa sürede 5.5 milyon takipçiye ulaşan Doğanay Oğuz, sosyal medya dünyasında yıldızı çok çabuk parlayan isimlerden biri oldu.

DOĞANAY OĞUZ NERELİ, KAÇ YAŞINDA?

Doğanay Oğuz 2001 yılında Ağrı’da dünyaya gelmiş ve aslen Ağrılı’dır. 2024 itibariyle, 23 yaşındadır.

DOĞANAY OĞUZ BOYU, KİLOSU KAÇ?

Doğanay oğuz’un boyu 1.70 cm, kilosu ise 60’tır.

DOĞANAY OĞUZ'UN SEVGİLİSİ VAR MI?

Takipçileri tarafından en çok merak edilen sorulardan biri de Doğanay Oğuz’un sevgilisi var mı sorusudur. Bir dönem Pelin isimli bir kız arkadaşı olan Doğanay Oğuz şimdilerde Kırmızı Oje isimli bir kızla ile sevgili olduğunu takipçilerine bir video duyurmuştur.

DOĞANAY OĞUZ’UN SOSYAL MEDYA HESAPLARI

Tiktok’u aktif bir şekilde kullanan Doğanay Oğuz’un bu platformda 3.3 milyon takipçisi bulunmaktadır. Tiktok kullanıcı ismi ise @deliyiz.46’dır.

Youtube kanalı da bulunan Doğanay Oğuz’un abone sayısı 439 bini aşmıştır. Instagram'da @doganay.oguz ismiyle yer alan genç fenomenin 23o bini aşkın takipçisi bulunmaktadır.

İlgi çeken içerikler:

ASENA KIZILARSLAN KİMDİR? ASENA KIZILARSLAN NERELİ, KAÇ YAŞINDA?

Muhabir: Haber Bülteni