2017 yılında eşi Elvin Levinler ile karavan alıp seyahat eden ve Youtube kanalında seyahat videoları paylaşan Bülent Kocamanoğlu’nun biyografisi arama motorlarında merak edilip araştırılıyor. Peki, kimdir Bülent Kocaoğlu? İşte, detaylar…

BÜLENT KOCAMANOĞLU KİMDİR?

Bülent Kocaoğlu 1977 yılında Ankara’da dünyaya geldi. Aslen Ankaralı olan Kocaoğlu, 2016 yılında ünlü oyuncu Elvin Levinler ile dünya evine girdikten sonra dikkatleri üzerine çekti.

BÜLENT KOCAMANOĞLU’NUN MESLEĞİ NE?

Bülent Kocaoğlu ABD ‘de Sahne ve Fotoğrafçılık üzerine eğitim almıştır. İç mimar olarak da iş hayatını sürdüren Kocaoğlu yurt içi yurt dışında birçok projede mimar olarak çalışmıştır.

2017’de eşiyle birlikte karavanda ve otellerde kalan Bülent Kocaoğlu bazen İstanbul’da tuttukları bir evde yaşamışlardır. 2019 yılında ise İlk Ev Alışverişi – Neler Aldık Neler Kırdık isimli bir video ile yerleşik düzene geçtiklerini paylaştıkları bir video ile duyuran Bülent Kocaoğlu, takipçilerine artık evsiz yaşama son verdikleri mesajı vermiştir.

Sosyal medya platformu Youtube’u aktif olarak kullanan Bülent Kocaoğlu eşi Elvin Levinler ile ile sık sık seyahat videoları paylaşmaktadır.

Bugüne kadar birçok şehir ve ülke gezen çift, 32 ülke ve 100’ün üzerinde şehir seyahatleri gerçekleştirdiklerini belirtiyor.

BÜLENT KOCAMANOĞLU BOYU KAÇ?

Bülent Kocaoğlu’nun boyunun kaç cm olduğu merak edilirken birçok kaynakta 1,69 olduğu belirtilse de eşi Elvin Levinler 1,68 boyunda kendisi ise 1,85 cm cvarındadır.

BÜLENT KOCAMANOĞLU KAÇ YAŞINDA?

1977 doğumlu olan Bülent Kocamanoğlu 2024 itibariyle 47 yaşındadır. Eşi Eşi Elvin Levinler ise 34 yaşındadır.

BÜLENT KOCAOĞLU SOSYAL MEDYA HESAPLARI

Yaptığı paylaşımlarla kısa sürede sosyal medyada tanınan isimler arasına yerleşen Bülent Kocaoğlu, İnstagram hesabını bulent ismi ile kullanmaktadır. Takipçi sayısı ise 37,2bin civarındadır.
Eşi Elvin Levinler ise instagram hesabını elvin ismi ile kullanmaktadır.

Muhabir: Haber Bülteni