Hakan Sabancı ile aşk yaşayan güzel oyuncu Hande Erçel sık sık sosyal medya hesabı İnstagram’dan paylaşımlar yaparak adından söz ettiriyor. Hande Erçel’in kariyeri ve yaşam öyküsü de takipçileri tarafından merak edilip araştırılıyor. Peki, Hande Erçel kimdir? Hande Erçel kaç yaşında? Hande Erçel sevilisi kim? İşte, merak edilen tüm detaylar…

HANDE ERÇEL KİMDİR?

Oyuncu ve model. Hande Erçel 24 Kasım 1993 yılında Balıkesir’de dünyaya geldi.

Hande Erçel kaç yaşında?

1993 yılında doğan Hande Erçel, 2024 itibariyle 31 yaşındadır.

Hande Erçel Sevgilisi

Hande Erçel Densa Holding yönetim kurulu üyesi ve iş insanı Hakan Sabancı ile sevgilidir.

Hande Erçel Boyu Kilosu Kaç?

Hande Erçel, 1.75 cm boyunda 55 kilo ağırlığındadır.

Hande Erçel Burcu Ne?

24 Kasım doğumlu olan Hande Erçel Yay burcudur.

Eğitim Hayatı

Hande Erçel, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi, Geleneksel Türk Sanatları Bölümü'nde eğitim aldı. Güzelliği ile sık sık magazin ve medya dünyasında konuşulan Erçel, 2012'de Azerbaycan'da yapılan güzellik yarışmasına katılmış ve ikinci olmuştur.

Oyunculuk Kariyeri

Hande Erçel, 2015-2016 yılları arasında Kanal D'de yayımlanan Güneşin Kızları adlı dizide 'Selin Yılmaz Mertoğlu' karakterini canlandırmıştır. Daha sonra 2016-2017 yılları arasında Show TV'de yayımlanan "Aşk Laftan Anlamaz" adlı dizide 'Hayat Uzun' karakterini canlandırdı. Bu dizideki çalışmasıyla En İyi Kadın Komedi Oyuncusu Altın Kelebek Ödülü‘nü kazandı.

2019 yılında, TRT 1'de yayımlanan "Halka" dizisinde Müjde Akay, aynı yıl Kanal D'de yayımlanan Azize adlı dizide ise Azize Aksu Günay karakterine hayat verdi.

2020-2021 yılları arasında ise FOX'ta yayımlanan "Sen Çal Kapımı" dizisinde Eda Yıldız karakterine hayat verdi. Son olarak ise 2023-2024 yılları arasında FOX'ta yayımlanan Bambaşka Biri dizisinde Savcı Leyla Gediz karakterine hayat verdi.

İLGİ ÇEKEN İÇERİKLER:

TOLGA SARITAŞ KİMDİR?

MİKA RAUN KİMDİR?

İSMAİL DEMİRCİ KİMDİR?

Muhabir: Haber Bülteni