OSTİM Haberleri

OSTİM haberleri ve güncel OSTİM gelişmeleri, OSTİM ile ilgili tüm video, OSTİM fotoğrafları ve OSTİM haberleri Ankara Haber, Ankara Son Dakika Haberleri: Haymana Gazetesi sitemizde


Asayiş

Ankara'da gerçekleşen oto yedek parça hırsızlıklarıyla ilgili şüpheliler, emniyet ekiplerinin düzenlediği operasyonla yakalandı.

Eğitim

OSTİM Başkanı Orhan Aydın, Mühendislik Fakültesi öğretim üyeleri ve araştırma görevlileriyle bir araya gelerek projelerle ilgili bilgilendirmelerde bulundu.

Gündem

Bakan Yardımcısı Leman Yenigün: "Kız öğrencilere, OSTİM Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren firmaları ziyaret etme ve firmalarda staj yapma imkanı sunulacak....

Gündem
Eğitim

“Tercihiniz Başarı Olsun” sloganıyla tanıtım günlerinin tarihini duyuran Çankaya Üniversitesi 16 Temmuz- 9 Ağustos 2024 tarihleri arasında aday öğrencileri ağırlayacak.

Ekonomi

Mühendis kadınlar, OSTİM OSB’nin ev sahipliğinde bir araya geldi. Kadın mühendisleri sanayide daha fazla görünür olmaları gerektiği ön plana çıktı.

Ekonomi

OSTİM Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencileri, 2024 yılı bitirme projelerini büyük bir heyecanla sergiledi.

Ekonomi

Mühendis Kadın Derneği organizasyonunda OSTİM OSB Bölge Müdürlüğü ev sahipliğinde Sanayide Kadın Mühendis Buluşması düzenleniyor.

Ekonomi

Özbekistan Yatırım, Sanayi ve Ticaret Bakan Yardımcısı Akram Aliyev Türkiye temasları kapsamında ilk ziyaretini OSTİM’e gerçekleştirdi.

Ekonomi

Girişimcilerin finansman ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla oluşturulan OSTİM INP, yalnızca sermaye değil, bilgi ve tecrübesini de girişimcilerin büyümesi ve gelişimleri için...

Ekonomi

ORSİAD Başkanı Levent çamur yayınladığı bayram mesajında vergileme ve yatırım ortamının güçlendirilmesi başta olmak üzere birçok alanda yapısal reformun artık...

Teknoloji

Misyonu ve vizyonuyla üniversite-sanayi iş birliğine kapı açan ve bir çok bilimsel alana katkı sunan Ostim Teknopark, Teşvik Ödülleri hazırlığında.