Dursun ERKILIÇ

Ankara’da Ar-Ge, yazılım, tasarım ve inovasyon alanlarında önemli çalışmalara imza atan Ostim Teknopark, firmalarına sunduğu sinerji ortamıyla iş birliği içerisinde çalışma fırsatları sunarken yurt içinde ve yurt dışında birçok etkinlik ve programdaki yerini de alıyor.

 ÇALIŞMALAR DESTEKLENİYOR

Örnek faaliyetler içinde bulunan Ostim Teknopark; Ankara Üniversitesi, Atılım Üniversitesi, Başkent Üniversitesi, Çankaya Üniversitesi, Hacettepe Üniversitesi, OSTİM Teknik Üniversitesi ve TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi ile sahip olduğu ortaklıklar sayesinde üniversite ve sanayi arasında iş birliği ve nitelikli çalışmaları destekliyor.

SIRBİSTAN’DAKİ TOPLANTI

Ostim Teknopark, Sırbistan'da düzenlenen "Forum of Advanced Technologies" organizasyonu katılımcılarındandı.

Genel Müdür Derya Çağlar "Stimulating innovation and attracting investments - Regional perspective" panelinde panelist olarak yerini aldı.

TEKNOFEST heyecanı başladı TEKNOFEST heyecanı başladı

ANTALYA OSB ZİYARETİ

Ostim Teknopark’ın Antalya OSB Teknopark ziyareti ev sahibi tarafından şöyle duyurulmuştu:

“Mentorumuz @ostimteknopark'tan ziyaretimize gelen heyeti Teknoparkımızda ağırladık. Gelecek için yeni iş birlikleri, girişimcilik ekosisteminin geliştirilmesi konularında yaptığımız görüşmelerle verimli bir gün geçirdik. Kendilerine nazik ziyaretleri için teşekkür ederiz.”

 

TEŞVİK ÖDÜLLERİ TÖRENİ

Ostim Teknopark, firmaların başarısını ödüllendirmeyi de ihmal etmiyor. ‘Teşvik Ödülleri’ için hazırlıklar sürüyor.

Ödül töreniyle ilgili olarak Ostim Teknopark’tan yapılan ve “Ostim Teknopark firmalarının başarılarını taçlandırdığımız Teşvik Ödülleri Töreni'ne davetlisiniz” çağrısı yapılan duyuruda şu bilgilendirmede bulunuldu:

“25 Haziran 2024 tarihinde 13:30-16:00 saatleri arasında, INNO:14 Etkinlik Alanı'nda gerçekleştireceğimiz ödül töreninde başarılı firmalarımızı ödüllendireceğiz.”

Muhabir: Dursun Erkılıç