Şereflikoçhisar Haberleri

şereflikoçhisar haberleri ve güncel şereflikoçhisar gelişmeleri, şereflikoçhisar ile ilgili tüm video, şereflikoçhisar fotoğrafları ve şereflikoçhisar haberleri Ankara Haber, Ankara Son Dakika Haberleri: Haymana Gazetesi sitemizde


Spor

Tuzgölü 2024 Futbol Turnuvası - Resul Baysal Sezonu, Başkent Alsancak Stadı’nda yapılan müsabakalarla devam ediyor. Turnuvaya Şereflikoçhisar köylerinden 12 futbol...

Siyaset

Şereflikoçhisar CHP Gençlik Kolları Başkan Adayı olan Batuhan Küçük, partisinden istifa ettiğini yazılı bir açıklama ile resmen duyurdu.

Siyaset

CHP Şereflikoçhisar Gençlik Kolları başkan adaylığından çekilen Batuhan Küçük haymanagazetesi.org’a yeni açıklamalarda bulundu. Küçük: “Artık bu mücadeleyi tüm Şereflikoçhisar için...

Yaşam

Şereflikoçhisar Belediyesi, "İlmek ilmek, huzur ve güven..." sloganıyla, kadınların hayatlarına dokunarak, daha güzel bir gelecek inşa etmeyi hedefliyor.  

Yaşam

Ankara’nın Şereflikoçhisar ilçesinde belediyenin girişimleri ile yıllar sonra ilk kez sinema gösterimi yapıldı.

Ekonomi

Şereflikoçhisar Belediyesi ile Ankara Büyükşehir Belediyesi ilçenin Kacarlı mahallesinde sulama göleti yapım projesi için harekete geçti.

Gündem

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından orgaize edilen ve başkentin çevre ilçelerine ücretsiz olarak düzenlediği “Kent Gezileri” devam ediyor.

Ekonomi

Yeni sanayi sitesinin yanına kurulan kurban satış pazarında satıcılardan padok başına 3 bin lira alınması tepkilere neden oldu.