İsrail işgaline karşı Filistin’e destek vermek amacıyla Batı Şeria’ya giden ve İsrail askerlerince katledilen Türk-Amerikan vatandaşı Ayşenur Ezgi Eygi, Didim’de son yolculuğuna uğurlanacak. Eygi’nin naaşı, sabah saatlerinde İstanbul’a getirildi. İstanbul ve İzmir’de düzenlenen cenaze törenlerinin ardından, Eygi’nin cenazesi memleketi Aydın’ın Didim ilçesine gönderilecek.

Didim Asri Mezarlığı’nda yapılacak cenaze töreni öncesinde tüm hazırlıklar tamamlandı. Mezarlık girişine dev Türk bayrağı asılırken, cenaze namazı 14 Eylül Cumartesi günü öğle namazını müteakip kılınacak.

İzmir’de düzenlenen anma töreninin ardından Eygi’nin cenazesi, Adli Tıp Kurumu’na sevk edildi ve akşam saatlerinde Aydın’a gönderilmesi bekleniyor. Cenaze töreni için Didim’de Eygi’nin ailesi, yakınları ve sevenleri taziyelerini iletmek üzere bir araya gelecek.

Yemen'deki Husilerden Kızıldeniz'de Şok Saldırı: İngiliz Petrol Tankeri Tehlikede! Yemen'deki Husilerden Kızıldeniz'de Şok Saldırı: İngiliz Petrol Tankeri Tehlikede!

Kaynak: İHA