Etkinlik nedeniyle, İstanbul'un tarihi Yarımada bölgesindeki bazı yollar trafiğe kapatılacak. 06.00-11.00 saatleri arasında Kennedy Caddesi Eminönü-Yenikapı ile Zeytinburnu-Yenikapı yönleri, Namık Kemal ve Mustafa Kemal caddeleri, Segah, Kumluk, Şair Sermet, Aksakal ve Ahırkapı sokaklarında trafik akışı sağlanamayacak. Katılımcılar ve izleyicilerin bu durumdan etkilenmemesi için alternatif güzergahlar kullanmaları öneriliyor.

Anadolu'dan Filistin'e Destek: 60’tan Fazla Şehirde Yürüyüş Düzenlenecek Anadolu'dan Filistin'e Destek: 60’tan Fazla Şehirde Yürüyüş Düzenlenecek

Koşu Programı

Etkinlik sabah saat 08.30’da başlayacak. İlk olarak, 10 kilometre koşacak sporcular, Yenikapı’dan başlayarak Gülhane kapısını geçtikten sonra dönüş yaparak tekrar Yenikapı’ya geri dönecekler. Bu gruptan sonra, 5 kilometre mesafeyi koşacak katılımcılar saat 08.45’te start alacak. Her iki grup için de parkur, hem tarihi güzellikleriyle hem de renkli atmosferiyle katılımcılara eşsiz bir deneyim sunacak.

Katılımcılara Sıcak Bir Karşılama

İBB, etkinlik kapsamında katılımcılara çeşitli sürprizler hazırladı. Renkli kostümler, eğlenceli müzik ve çeşitli etkinliklerle, koşu sonrası katılımcılar için keyifli anlar yaşatılması planlanıyor. 

Kaynak: Haber Merkezi