Alpay Özalan hakkında bomba iddia: Bakanlık verilecek! Alpay Özalan hakkında bomba iddia: Bakanlık verilecek!

Horasan Belediye Başkanı Hayrettin Özdemir, İYİ Parti’den istifa ederek AK Parti saflarına katılmasının ardından, aralarında kızının da bulunduğu 12 akrabasını belediyede işe aldığı iddiasıyla gündemde. Oda TV’nin haberine göre, Özdemir’in AK Parti’ye katılımı sırasında Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan kendisine parti rozetini takmıştı. Ancak kısa süre sonra, eski Personel Şirket Müdürü İlhan Aydın, Özdemir hakkında suç duyurusunda bulunarak çarpıcı iddialar öne sürdü.

Aydın, dilekçesinde, Horasan Belediyesi'ne yönelik usulsüzlüklerin detaylarına yer verdi. İddialara göre, Recep Tayyip Erdoğan Mahallesi’nde belediyeye ait parsellerin ilk olarak 3 milyon TL bedelle ihaleye çıkarıldığı ancak alıcı bulunamaması üzerine bu bedelin 1,5 milyon TL’ye düşürüldüğü ve Özdemir’in kayınbiraderi Ö.T.’ye satıldığı ifade edildi.

İlhan Aydın ayrıca, belediye binasının üst katının yurt olarak kullanıldığını ve burada kalan yaklaşık 60 öğrenciden toplanan paraların bir gıda şirketine aktarıldığını ileri sürdü. Özdemir’in belediyede akrabalarını işe aldığına yönelik iddialar, tepkilere neden olurken, bu süreçte Özdemir'in kızını işten çıkarmak zorunda kaldığı belirtildi.

Kaynak: Oda TV