Ali Haydar Öztürk hayatını kaybetti! Ali Haydar Öztürk kimdir? Ali Haydar Öztürk hayatını kaybetti! Ali Haydar Öztürk kimdir?

Show TV’nin ilgiyle izlenilen dizisi Sandık Kokusu dizisi kadrosuna ünlü oyuncu Kadir Polatçı dahil oluyor. İzleyiciler Kadir Polatçı’nın yaşam öyküsünü merak edip araştırmaya başladı. Kadir Polatçı biyografisi haberimizde…

Kadir Polatçı kimdir?

Kadir Polatçı 1988 yılının Eylül ayında İstanbul Bahçelievler’de dünyaya geldi. Aslen Sivas’lıdır. Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Beden Eğitimi Yüksekokulu mezunudur.

Spor kariyeri

Uzun yıllardır spor ile iç içe olan Polatçı, 7 yaşında futbol ile Bahçelievlerspor kulubünde spora başlamış, ardından Beşiktaş’a transfer olmuştur. Beşiktaş’ta minik takımın kaptanlığını üstlenmiştir. O dönemde amcasının oğlu, Aydın Polatçı’nın güreşte Olimpiyat Şampiyonu olması ile güreşçi olmaya karar veren Polatçı, futbolu hemen bırakıp güreşe başlamış, 3 ay sonra İstanbul şampiyonu olmuştur. Ardından 8 kez İstanbul, 3 kez de Türkiye şampiyonluğu yaşamıştır. Ayrıca Uluslararası Zafer turnuvalarında şampiyonluklar kazanmıştır.

Kadir Polatçı kaç yaşında, burcu ne?

1988 doğumlu olan Kadir Polatçı, 2024 itibariyle 36 yaşındadır. Eylül doğumlu olan Polatçı Terazi burcudur.

Kadir Polatçı boyu, kilosu kaç?

Kadir Polatçı, 1.90 cm boyunda 80 kilo ağırlığındadır.

Kadir Polatçı rol aldığı diziler

Spor kariyerinin yanında oyunculukta da başarısını kanıtlayan Kadir Polatçı, bugüne kadar Arka Sıradakiler, Aşkın Zamanı, Arka Sokaklar, Kardeş Payı ve  Küçük Esnaf gibi projelerde rol almıştır.

İLGİLİ MAKALELER:

PROF.DR. TANER DEMİRER KİMDİR?

SERRA PİRİNÇ KİMDİR?

Muhabir: Haber Bülteni