Ankara'da komedi sahnesinin nabzını tutan etkinlik, hem komedi severler hem de yeni yetenekleri keşfetmek isteyenler için eşsiz bir fırsat sunuyor. 90 dakika boyunca sürecek olan kahkaha dolu gösteri, gecenize farklı bir renk katacak. Komediye doymak ve günlük streslerden uzaklaşmak isteyen herkes, etkinliğe katılmak için dakikaları sayıyor.

Çankaya Belediyesi ağaç budama çalışması devam ediyor Çankaya Belediyesi ağaç budama çalışması devam ediyor

BKM AÇIK MİKROFON’UN PARLAYAN YILDIZLARI

Bu eğlenceli gecede, BKM açık mikrofon sahnesinde yeteneklerini sergilemiş üç farklı komedyen sahne alacak. Her biri, kendi hayatlarından derledikleri komik ve özgün hikâyeleriyle seyircileri adeta kahkahaya boğacak. Komedyenlerin her biri, farklı mizah anlayışları ve anlatım tarzlarıyla izleyicilere unutulmaz anlar yaşatacak.

Etkinlik, bu akşam saat 20.30’da Ankara'nın gözde mekanlarından Editör Dükkân – Kitap & Kahve & Komedi’de başlayacak. Etkinlik sırasında izleyiciler, kahvelerini yudumlarken komedi dünyasının parlayan yıldızlarının performanslarını keyifle izleme şansı yakalayacaklar.

Stand-up gecesine katılmak isteyenler için sınırlı sayıda olan biletler hızla tükeniyor. Bu kahkaha dolu geceyi kaçırmayın ve eğlenceli bir akşam için yerinizi alın!

Muhabir: Hacer Koca