Koğuştaki kadınlar, bir etkinlik düzenlemek istiyorlar ancak hapishane yönetimi bu etkinliğin provokatif olabileceği düşüncesiyle gösteriyi engelliyor. Bunun üzerine kadınlar, etkinliği gerçekleştirmeyi kişisel bir mesele haline getirerek isyan çıkarıyorlar. Yeni gelen mahkûmlara kendi yaşamlarından kesitlerle oluşturdukları "Kocamı Gömme Töreni" oyununu sunuyorlar.

CSO DenizBank Konserleri sanatseverlerle buluştu CSO DenizBank Konserleri sanatseverlerle buluştu

AYNI ANDA BİRÇOK DUYGU YAŞAYACAKSINIZ

Oyun, coğrafyamızda yaşayan kadınların maruz kaldığı baskıları ve zorlukları gözler önüne seriyor. Kabare türünde hazırlanan eser, izleyiciyi güldürürken ağlatmakla kalmıyor, aynı zamanda düşündürüyor. Kadınların hikâyeleri, onların toplum içinde karşılaştıkları zorlukları ve bu zorluklarla nasıl başa çıktıklarını çarpıcı bir şekilde gösteriyor.

YARATICI KADRODAN EŞSİZ PERFORMANS

Ali Cüneyd Kılcıoğlu'nun yazdığı oyunun yönetmen koltuğunda Mustafa Takmaz oturuyor. Yardımcı yönetmen Zeynep Özkan, teknik sorumlusu Akın Hüseyin Karsavuranoğlu, müzik tasarımını Eren Ayyıldız ve ışık tasarımını Fikret Tutçu üstleniyor. Oyuncu kadrosunda ise Öykü Özcan, Eda Nur Avcı, Büşra Başar, Zeynep Özkan ve Aynur Yurdagül yer alıyor. Başarılı ekip, izleyicilere unutulmaz bir tiyatro deneyimi sunmaya hazırlanıyor.

GÖSTERİ BU AKŞAM!

Ankara'da bu akşam sahne alacak "Kocamı Gömme Töreni" tiyatro oyunu, hem eğlenceli hem de düşündürücü bir içerikle izleyicilerini bekliyor. Kadınların yaşadığı zorlukları ve toplumsal baskıları anlatan oyun, saat 20.00'de Erol Demiröz Yeni Meydan Sahnesi'nde izleyicilerle buluşacak.

Muhabir: Hacer Koca