Meksika'da göçmenlere askeri müdahale: 6 kişi hayatını kaybetti Meksika'da göçmenlere askeri müdahale: 6 kişi hayatını kaybetti

Karayipler'de bir yolcu gemisinde meydana gelen trajik olayda, 12 yaşındaki bir çocuğun hayatını kaybettiği bildirildi. Royal Caribbean Cruises’a ait Harmony of the Seas gemisinde yaşanan olay, 7 günlük gezinin son gecesinde Teksas’a doğru yol alırken gerçekleşti.

Görgü tanıkları, çocuğun teknede tanıştığı arkadaşlarıyla oynadıktan kısa bir süre sonra kamarasının balkon korkuluklarından düştüğünü ve geminin iç avlu alanına düştüğünü belirtti. İlk müdahalenin ardından çocuğun, geminin Teksas'ın Galveston limanına yanaşamadan hayatını kaybettiği tespit edildi.

Royal Caribbean yetkilileri, ölümün gemide gerçekleştiğini ve personelin aileyle sürekli iletişim halinde olduğunu doğruladı. Royal Caribbean sözcüsü yaptığı açıklamada, “Misafirlerimizden birinin ölümünü duyurmaktan büyük üzüntü duyuyoruz. Ekibimiz bu zor zamanlarda misafirimizin ailesine destek ve yardım sağlıyor. Misafirin ve ailesinin mahremiyeti açısından paylaşacağımız ek bir bilgi bulunmamaktadır” ifadelerini kullandı.

Muhabir: Haber Bülteni