Kastamonu'da dün gece saatlerinde meydana gelen trafik kazasında, hafif ticari araç ile çarpışan Tofaş marka otomobilde bulunan 2 kişi hayatını kaybetti. Kazada 3 kişi de yaralandı.

Kaza, Kastamonu-Daday karayolu Şeyh Şaban-ı Veli Öğrenci Yurdu mevkiinde meydana geldi. Satı Dolapçı idaresindeki 37 SD 103 plakalı Ford marka hafif ticari araç ile sürücüsü belirlenemeyen 37 LD 416 plakalı Tofaş marka otomobil kafa kafaya çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle savrulan hafif ticari araç yol kenarına sürüklendi, Tofaş marka otomobil ise kullanılamaz hale geldi.

Kazada hafif ticari araç sürücüsü ile aynı araçtaki Engin Dolapçı ve İsmet Dolapçı ile Tofaş marka otomobilde bulunan Efe Gürleyen ve Doğan Çakmak yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak, Efe Gürleyen ve Doğan Çakmak tüm müdahalelere rağmen yaşamlarını yitirdi. Diğer 3 yaralının ise tedavilerinin devam ettiği öğrenildi.

O anlar gündeme bomba gibi düştü: O fenomene canlı yayında ölüm tehdidi! O anlar gündeme bomba gibi düştü: O fenomene canlı yayında ölüm tehdidi!

Kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: İHA