Keçiören Belediyesi, bünyesindeki personelin vatandaşlara daha iyi hizmet sunabilmesi amacıyla düzenli olarak eğitim programları gerçekleştiriyor. Bu programlarla, personellerin vatandaş odaklı hizmet anlayışını benimsemeleri ve yetkinliklerini artırmaları amaçlanıyor. Yerel yönetimler, hizmet verdikleri vatandaşlarla doğrudan etkileşimde bulunmaları sebebiyle kendilerini sürekli geliştirme ve yenileme ihtiyacı duyuyor. Bu doğrultuda, Keçiören Belediyesi de personelini daha donanımlı hale getirmek için adımlar atıyor.

1 2024 10 22T114948 Smcd

Zorba balesi Ankaralı sanatseverlerle buluşacak Zorba balesi Ankaralı sanatseverlerle buluşacak

Başkan Özarslan’dan Eğitim Vurgusu

Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan, personelin gelişimi için düzenlenen eğitimlere dair açıklamalarda bulundu. Başkan Özarslan, “Keçiören’de yapılan tüm projelerin temeline doğru ve dürüst hizmet anlayışını koyduk. Düzenlediğimiz eğitimler, mesai arkadaşlarımıza bilinçli hizmet vermesi açısından büyük katkı sağlıyor" dedi. Eğitim programlarında, 4737 Sayılı Kamu İhale Kanunu, 4735 Sayılı Kamu İhale Sözleşmeleri Kanunu ve 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu gibi birçok önemli başlık ele alınıyor.

Uzmanlardan Bilgilendirici Eğitimler

Belediye personelleri ve bürokratlarının katıldığı bu eğitimlerde, alanında uzman isimler tarafından önemli bilgiler paylaşılıyor. Keçiören Belediyesi, zaman zaman düzenlediği bu tür eğitimlerle, hizmet kalitesini artırarak vatandaş memnuniyetini sağlamayı hedefliyor. Eğitimlerin düzenli olarak devam edeceği ve personelin gelişimine yönelik yeni programların da planlandığı belirtiliyor.

Kaynak: Haber Merkezi