Kula Kaymakamlığı ve Gençlik ve Spor Kula İlçe Müdürlüğü organizesinde Kula’da ilk kez düzenlenen Bocce Volo Türkiye Şampiyonası, görkemli bir açılışla başladı. Şampiyonaya 18 ilden 98 kız ve 113 erkek olmak üzere toplamda 211 sporcu katılıyor. Kula Kaymakamı Ömer Ahmet Özdemir, Selendi Kaymakamı Mustafa İlker Kara, Kula Belediye Başkanı Hikmet Dönmez, Türkiye Bocce Bowling Federasyon Asbaşkanı Faik Kapsız, Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu Manisa Temsilcisi Emre Abar, Gençlik ve Spor Kula İlçe Müdürü Ufuk Özlem, siyasi parti temsilcileri ve sponsor firmalar açılış programında hazır bulundu.

Açılışta konuşan Kula Kaymakamı Ömer Ahmet Özdemir, 18 ilden 211 sporcuya ev sahipliği yapmanın mutluluğunu dile getirdi. Kaymakam Özdemir, "Birbirinden değerli spor tesisleri ile onlarca branşa ev sahipliği yapan Kula’da bir sonraki hedefimiz Avrupa ve dünya şampiyonaları düzenlemek. Projede emeği geçen herkese teşekkür ediyor ve sporculara başarılar diliyorum," dedi.

Şampiyona, bugün itibariyle üç grup halinde devam edecek ve 23 Haziran Pazar günü sona erecek. Kula’da düzenlenen bu büyük organizasyon, bölgeye spor turizmi açısından da önemli katkılar sağlayacak.

Didim'de kamp engelleri aştı Didim'de kamp engelleri aştı

Kaynak: İHA