Türkiye'nin unutulmaz yapımlarından biri olan ve izleyicileri ekran başına kilitleyen Kurtlar Vadisi, yıllar önce çekilen bir sahnesiyle yeniden gündeme oturdu. Dizinin sosyal medya yasaklarını ele aldığı sahne, bugünlerde yaşanan Instagram erişim engeliyle adeta kehanet gibi yankı buldu.

"Türkülerin Dilinden Anadolu" Konseri Ankara’da Sanatseverlerle Buluşuyor "Türkülerin Dilinden Anadolu" Konseri Ankara’da Sanatseverlerle Buluşuyor

Instagram 6 Gündür Kapalı: Türkiye'de Gündem Sosyal Medya Yasakları

Yaklaşık 6 gündür Instagram'a erişim sağlanamıyor. Türkiye ile Instagram yetkilileri arasında görüşmeler sürse de platform henüz açılmadı. Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu'nun (BTK), katalog suçlara aykırı hareket ettiği gerekçesiyle 2 Ağustos'ta aldığı erişim engeli kararı, son dönemin en çok konuşulan konularından biri oldu.

Kurtlar Vadisi'ne 'Yerli Simpsonlar' Unvanı

Kurtlar Vadisi, yıllar önce yayınlanan bölümlerinde, son dönemde yaşanan birçok önemli olayı işlemesiyle sosyal medyada sık sık viral oluyor. Bu öngörüleri sayesinde dizi, "yerli Simpsonlar" olarak da anılıyor. Son olarak, sosyal medya yasaklarını ele aldıkları sahne, Instagram erişim engelinin ardından sosyal medyada paylaşım rekorları kırarak gündemin en çok konuşulan konularından biri haline geldi.

Muhabir: Haber Bülteni