Melis Hazal Karagöz kaç yaşında, evli mi? Bunun gibi birçok konu merak ediliyor. İşte haberimizde Melis Hazal Karagöz hakkındaki detaylar.

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi Yaruki’si Şahin Irmak kimdir? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi Yaruki’si Şahin Irmak kimdir?

Melis Hazal Karagöz Kimdir? 

Melis Hazal Karagöz, tanınmış bir televizyon haber sunucusu ve gazeteci olarak kariyerine başarıyla devam etmektedir. 1992 yılında Eskişehir'de doğan Karagöz, eğitim hayatına Eskişehir Gazi Mustafa Kemal Anadolu Lisesi'nde başladı. Ardından 2015 yılında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, TV ve Sinema Bölümü'nden mezun oldu. Kariyerine sağlam bir temel oluşturan Karagöz, haber sunuculuğu alanında adını duyurmayı başardı.

Melis Hazal Karagöz nerelidir?

Melis Hazal Karagöz Eskişehir'lidir.

Melis Hazal Karagöz hangi kanalda? Ne iş yapıyor?

Melis Hazal Karagöz, Marmara Üniversitesi'nde okurken okulun medya merkezinde editörlük ve spikerlik görevlerinde bulundu. Eğitimine devam ederken Beşiktaş TV'de staj yaparak muhabir ve sunucu olarak çalıştı. Bu dönemde Başkent İletişim Akademisi ve Hakan Öztürk Medya Eğitim Merkezi'nde diksiyon, spikerlik ve sunuculuk eğitimleri aldı.

Okuldan mezun olduktan sonra Karagöz, Eskişehir'de yerel bir televizyon kanalında spikerlik yapmaya başladı. Ardından Tele1 televizyonunda editörlük, spikerlik ve program sunuculuğu görevlerinde bulundu. Dijital platformda da aktif olarak çalışan Karagöz, YouTube'da 'Gerçek Ekonomi' isimli programın moderatörlüğünü yaptı.

2019 yılında Haber Global'de gece spikerliği yapmaya başlayan Melis Hazal Karagöz, şu anda Haber Global ekranında Türkiye'de Sabah programı ile izleyiciyle buluşmaktadır. Bu programda günün ilk ve en sıcak gelişmelerini izleyicilere aktarmaktadır.

Melis Hazal Karagöz Cnbc-e'de Son Baskı programında

Melis Hazal Karagöz Türkiye'de yeniden yayın hayatına başlayan Cnbc-e kanalında Son Baskı adlı programı sunmaya başladı. Çeşitli sosyal medya hesaplarında içerik üreten Karagöz, tv ekranlarında Cnbc-e'de yayında 

Melis Hazal Karagöz instagram ve twitter hesabı

Melis Hazal Karagöz, sanatın çeşitli dallarıyla ilgilenmekten, hayvanlarla vakit geçirmekten ve sevdikleriyle hayatı paylaşmaktan keyif almaktadır. Kendisinin sosyal medya hesapları ve diğer platformlarda paylaştığı içerikler, takipçileri tarafından ilgiyle izlenmektedir.

Melis Hazal Karagöz'ün Instagram hesabı @meliishazalkaragoz

Melis Hazar Karagöz twitter hesabı @melishazalkrgz

Melis Hazal Karagöz evli mi, eşi kimdir?

Melis Hazal Karagöz hakkında merak edilen konulardan birisi de evli mi, eşi kimdir? İnternet aramalarında bu konuda bilgi bulunamamıştır.

Muhabir: Haber Bülteni