MHP Ankara İl Başkanlığı, Türk'ün töresini yaşatmaya devam ediyor. İl Başkan Yardımcısı Sn. Turgut Koç ve İl Yönetim Kurulu Üyesi Sn. Nuh Korkmaz, Yıldırım ve Büyükata ailelerinin kıymetli evlatları Melike ve Osman çiftinin düğün merasimine katılarak mutluluklarına ortak oldular. Çiftimize bir ömür boyu mutluluklar dileriz.

Ayrıca, İl Başkan Yardımcısı Sn. Ozan Özdemir, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Sn. Oğuzhan Bektaş, Sn. İbrahim Coşkun, Sn. Kerim Karataş ve MHP Şereflikoçhisar İlçe Başkanı Sn. Halil Şahan, Şereflikoçhisar İlçe Yönetim Kurulu Üyesi İzzet Koçak ve Ebru Şahin çiftinin düğün merasimine katılarak bu özel günlerinde çiftin yanında oldular. Çiftimize bir ömür boyu mutluluklar dileriz.

ASKİ duyurdu: Ankara'da sular nerelerde kesilecek, ne zaman gelecek? ASKİ duyurdu: Ankara'da sular nerelerde kesilecek, ne zaman gelecek?

MHP Ankara İl Başkanlığı, bu tür etkinliklerle toplumun ve ailelerin yanında olmaya, Türk’ün töresini ve geleneklerini yaşatmaya devam ediyor. Düğünlerde yer alan MHP yetkilileri, ailelerin sevinçlerine ortak olarak, birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekiyor.

Muhabir: Sevda Ecem