MHP Ankara İl Başkanlığı tarafından düzenlenen İlçeler arası futbol turnuvası, sona erdi. MHP Ankara İl Başkanı Alparslan Doğan'ın liderliğinde gerçekleştirilen bu etkinlik, partinin göreve gelişinin 1. yıl dönümü kutlamaları kapsamında düzenlendi.

Etkinliğe MHP Genel Başkanının Özel Kalem Müdür Yardımcısı Bilal Aydın, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Başkanları, İlçe Teşkilatları, Belediye Meclis Üyeleri ve aileleri katıldı. Alparslan Doğan, etkinliğin amacının birlik ve beraberliği pekiştirmek olduğunu belirterek, katılımcılara teşekkür etti.

3. Dünya Savaşında savaşacak ülkelerin listesi belli oldu! Türkiye listede... 3. Dünya Savaşında savaşacak ülkelerin listesi belli oldu! Türkiye listede...

Doğan, yaptığı açıklamada, “Genel Başkanımızın Özel Kalem Müdür Yardımcısı Sn. Bilal Aydın; İl Yönetim Kurulu Üyelerimiz, İlçe Başkanlarımız, İlçe Teşkilatlarımız, Belediye Meclis Üyelerimiz ve kıymetli aileleri ile birlikte göreve gelişimizin 1. yıldönümünde düzenlediğimiz birlik ve beraberlik etkinliğinde bir araya geldik. Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi daim eylesin” dedi.

ÇANKAYA ŞAMPİYON

Birlik ve beraberlik etkinliğinde, İlçeler Arası Futbol Turnuvası'nın final maçı da oynandı. Yenimahalle İlçe Teşkilatı ile Çankaya İlçe Teşkilatı arasında geçen bu heyecan dolu maç, büyük ilgi gördü. Çankaya İlçe Teşkilatı, Yenimahalle İlçe Teşkilatı'nı mağlup ederek turnuvanın şampiyonu oldu. Final maçının ardından yapılan törende, Çankaya İlçe Teşkilatı şampiyonluk kupasını kaldırdı.

Muhabir: Hacer Koca