Özgür Özel'den hükümete Hitler göndermesi: "Tehlike büyük, İsrail gelecek" diyerek cebinize el atıyorlar Özgür Özel'den hükümete Hitler göndermesi: "Tehlike büyük, İsrail gelecek" diyerek cebinize el atıyorlar

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sincan İlçe Teşkilatı, önemli bir istişare toplantısına ev sahipliği yaptı.Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı  Mesut Genç, KAÇEP’ten Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Semanur Erdem ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri  Cabir Sülü,  Emrah Gürgür, Sayın Mengühan Gürses,  Mehmet Can Buğurcu ve Tarık Doğan, MHP Sincan İlçe Başkanı  Oğuz Nihat Alkan ve yönetimiyle bir araya geldi.

Toplantıda, ilçe teşkilatının faaliyetleri değerlendirilirken, önümüzdeki dönemde yapılacak çalışmalar ele alındı. Misafirperverliklerinden dolayı İlçe Başkanı Sayın Oğuz Nihat Alkan ve değerli yönetimine teşekkür edildi.

Ayrıca, KAÇEP’ten Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Semanur Erdem, KAÇEP’ten Sorumlu Sincan İlçe Başkan Yardımcısı  Gülferi Latik ve İlçe KAÇEP Üyeleriyle ayrı bir istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Muhabir: Sevda Ecem