Muğla’nın Bodrum ilçesinde geçirdiği trafik kazası sonucu ağır şekilde yaralanan Şakir Can Katan (34), hastanede yaşam savaşını kaybetti. Muğla Su ve Kanalizasyon İdaresi’nde (MUSKİ) çalışan Katan, düğünden dönerken motosikletinin kontrolünü kaybederek kaza yaptı.

Edinilen bilgilere göre, Katan 48 ASM 497 plakalı motosikleti ile gece saatlerinde Ortakent’ten dönüş yaparken Konacık Atatürk Bulvarı’nda Bitez Kavşağı’nı geçtikten sonra motosikletin gidon hakimiyetini kaybetti. Yola devrilen Katan’a aynı istikamette ilerleyen Z.G. yönetimindeki 31 AOZ 300 plakalı motosiklet çarptı. Her iki sürücü de yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Ancak Şakir Can Katan, doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Cenazesi otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Tiktok fenomeni cinayetle suçlanıyor Tiktok fenomeni cinayetle suçlanıyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi çalışanı ve Bodrumspor taraftarı olan Katan’ın vefatı, spor camiasını da yasa boğdu. Bodrumspor 1931 Taraftarlar Derneği’nden yapılan açıklamada, "Tribünümüzün sevilen kardeşi Şakir Can Katan, bu gece geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetmiştir. Başta ailesi olmak üzere hepimizin başı sağ olsun, mekanı cennet olsun" ifadeleri yer aldı.

Kazaya karışan diğer motosiklet sürücüsü Z.G.'nin tedavisi tamamlandıktan sonra gözaltına alındığı öğrenildi.

Kaynak: İHA