Dursun ERKILIÇ

Çankaya Belediyesi, kültür/sanat faaliyetlerine verdiği önemi etkinliklere de yansıtıyor.

Türkçenin usta şairlerinden Nazım Hikmet Ran anısına düzenlenen özel bir etkinlik bunun kanıtı olarak sanatseverlerle buluştu.

NAZIM HİKMET, ADRES DEĞİŞTİRDİ!

Tüm dünyadan karikatüristlerin Nazım Hikmet'i yeniden yorumladığı eserlerden oluşan “Nazım Hikmet Karikatürleri Sergisi", Kuğulu Park'ta Başkentlilerle buluştu. Dün ve önceki gün burada ziyaret edilen sergi, bugün Doğan Taşdelen Çağdaş Sanatlar Merkezi'nde sizleri bekliyor.

SERGİ BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR

Çankaya Belediyesi ve Karikatürcüler Derneği iş birliği ile düzenlenen "Nazım Hikmet Karikatürleri Sergisi" Kuğulu Park'ta büyük ilgi gördü.

Türk edebiyatının ünlü şairi, romancı ve yazarı Nazım Hikmet'in ölümünün 61'inci yılı anısına düzenlenen sergi, Nazım Hikmet'i farklı görünüş ve özellikleriyle çizen karikatüristlerin eserlerinden oluşuyor.

Ankara'nın en eski camisi kedilere yuva oldu Ankara'nın en eski camisi kedilere yuva oldu

14 ÜLKEDEN RESSAMLARIN ESERİ

14 ülkeden uluslararası portre çizerlerinin eserlerinin toplandığı sergide, Nazım Hikmet'i kendi yorumlarıyla ele aldıkları 25 eser yer alıyor.

1 ve 2 Haziran tarihlerinde Kuğulu Park'ta yer alan sergi bugün Doğan Taşdelen Çağdaş Sanatlar Merkezi'nde ziyaret edilebilecek.

Muhabir: Dursun Erkılıç