Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’tan 'İyi Hal İndirimi' ve 'Hadım Yasası' Üzerine Önemli Açıklamalar Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’tan 'İyi Hal İndirimi' ve 'Hadım Yasası' Üzerine Önemli Açıklamalar

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye'nin İran'ın başkenti Tahran'da suikast sonucu ölümünün ardından yaptığı açıklamada, "Kim bize zarar vermek isterse bunun bedelini çok ağır ödeyecek" dedi. Bir törende konuşan Netanyahu, Hamas üzerindeki askeri baskının artırılacağını belirterek, "Bu baskı, tüm rehinelerimizin, yaşayanların ve ölenlerin evlerine dönmesi de dahil olmak üzere savaşın tüm hedeflerine ulaşılmasına yol açacaktır" dedi.

Netanyahu, İran ve müttefiklerinin İsrail'i terörizmle çevrelemek istediğini, ancak İsrail'in her cephede ve arenada karşı durmaya kararlı olduğunu vurguladı. Bugün gerçekleştirilen hükümet toplantısında ise Netanyahu, "Bize karşı yapılacak her türlü saldırganlığın karşılığını mutlaka vereceğiz ve bunun bedelini ağır ödeteceğiz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA