Polatlı’da, bir yakınının cenazesine katılmak için yola çıkan Yakup P. yönetimindeki 34 DID 036 plakalı otomobil, Mevlana Caddesi üzerinde seyir halindeyken bir kaza meydana geldi. Olay, Yakup P.’nin kullandığı aracın, Fatin Rüştü Zorlu Caddesi’ne dönmek üzere olan Orhan Ü. kontrolündeki 06 BEG 649 plakalı hafif ticari araçla çarpışması sonucu yaşandı. Çarpışmanın etkisiyle otomobilde bulunan 5 kişi yaralandı.

Kazanın hemen ardından olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaralıları hızla Polatlı Devlet Hastanesi’ne götürdü. Hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Yaralıların tedavilerinin sürdüğü ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi.

Cem Garipoğlu'nun mezarından çıkarılan kalıntılar Adli Tıp Kurumu'na teslim edildi Cem Garipoğlu'nun mezarından çıkarılan kalıntılar Adli Tıp Kurumu'na teslim edildi

Kaza sonrasında olay yerinde kısa süreli bir gerginlik yaşandı. Her iki taraf arasında yaşanan bu gerilim, polis ekiplerinin müdahalesiyle kısa sürede yatıştırıldı. Kazayla ilgili olarak başlatılan soruşturma devam ediyor.

Kaynak: İHA