Rüyada banyo yapmak ve hasta olan biri ise, hastalıktan kurtulabilir. Bazı tabircilere göre, banyoda sıcak suyla yıkanmak iyidir.

RÜYADA BANYO YAPMAK

Banyo girdiğini gören kişi üzüntülü ise, bu rüya onun üzüntüsünden kurtulacağını müjdeleyebilir. Ayrıca, rüyada banyo yaparken hükümet kapısında bir dava veya ihtiyacı olduğunu görmek, bu kişinin lehine sonuçlanacak bir hükmün olacağına işaret edebilir.

Pursaklar Belediye Başkanı Çetin, minik öğrencilerin Bed-i Besmele törenine katıldı Pursaklar Belediye Başkanı Çetin, minik öğrencilerin Bed-i Besmele törenine katıldı

Rüyada banyo yapmak, ilim evine, camiye, çarşıya, günahkâr için tövbeye, fakir için zenginliğe ve hastalık durumunda şifaya işaret eder. Hastalıkla mücadele eden bir kişinin rüyasında banyo yapması ve ılık suyla yıkanması, hastalığının iyileşmesine işaret ederken, tabiatına uygun olmayan suyla yıkanması üzüntü ve hastalığın artmasına işaret edebilir.

Sağlam ve sıhhatli bir kişinin banyo yaparak temizlenmesi, kendisini hidayete götürecek bir ilme erişebileceği veya borcunu ödeyebileceği, bekar ise evlenebileceği, fakir ise zenginleşebileceği anlamına gelebilir.

Rüyada banyo yapmak, genellikle olumlu bir semboldür ve rüya sahibinin hayatında iyileşme, rahatlama ve olumlu değişimler yaşayacağına işaret eder.

Muhabir: Haber Bülteni