Boynunun vurulması, servet kaybına neden olabilir. Ancak kesik başın cesede geri iade edilmesi, kaybedilen servete veya işe yeniden kavuşulacağını ifade eder. Kesik başla konuşmak ise hayra işarettir. Başını görmek, genellikle birisine karşı üstünlük kazanmaya veya onu izlemeye işaret eder.

Ankara'nın en eski camisi kedilere yuva oldu Ankara'nın en eski camisi kedilere yuva oldu

RÜYADA BAŞ GÖRMEK


Rüyada başın büyüdüğünü görmek, şerefinizin artmasına işaret ederken, başın küçülmesi bunun tam tersi anlamına gelebilir. Başın başka bir şeye dönüştüğünü görmek, mal veya mülk kazançlarına yorumlanabilir. Başını bir kuşun başı gibi görmek, bir yolculuğa çıkacağınızı işaret eder.


Rüyada hayvan başını elinde tutmak, eğer yenilecek bir hayvanın başıysa helal kazanılan bir mala işarettir. Başın elinde olması, halkın size itaat etmesine işaret edebilir. Başın üzerinde yara veya çıban görmek, genellikle hastalık olarak yorumlanır.


Bir kimsenin başının aşağı sarkıp büküldüğünü görmesi, hatalarını düzeltmek için bir işarettir. Başını kendi elleriyle kesmek, kötü tedbirlerle kendini tehlikeye atacağınızı işaret eder. Başın bir yerden kaldırılarak götürülmesi, baskınlığınızın azalabileceğine işaret eder.


Bir kimse rüyasında devlet başkanı veya vali tarafından boynunun vurulduğunu görürse, üzüntü ve kederden kurtuluşa işarettir. Başın ters dönmesi, yolculuktan alıkonulmaya veya istenilen şeyin gecikmesine işaret eder. Başın bir hayvan başına dönüşmesi, adaletsiz davranmaya veya kötü muamelede bulunmaya işaret edebilir.

Muhabir: Haber Bülteni